Thuiszorg

Natuurlijk wilt u het liefst zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Maar voor wie thuis toch hulp nodig heeft, is er de thuiszorg van Mennistenerf. We zijn een kleinschalige thuiszorgorganisatie met teams bestaande uit een Wijkverpleegkundige, Wijkziekenverzorgende en Helpende. We bieden hulp aan mensen thuis in Zaandam. Vertrouwd en dichtbij.

Welke thuiszorg is mogelijk?
De wijkverpleegkundige bekijkt eerst samen met u naar wat u zelf nog kunt en naar wat u eventueel kunt regelen met de mensen om u heen. De zorg en ondersteuning die u daarnaast nodig hebt, kan worden gedaan door onze verpleegkundigen, verzorgenden en helpenden. Het kan gaan om: persoonlijke verzorging, verpleegkundige zorg en behandeling, begeleiding bij dementie of huishoudelijke ondersteuning. Net waar u behoefte aan heeft. U betaalt voor de zorg een eigen bijdrage. Wij bieden thuiszorg aan binnen de volgende postcode gebieden: 1501,1502, 1503,1504,1505.

Volledig pakket thuis (VPT):
Met het Volledig pakket thuis kunt u dezelfde zorg krijgen als die u in zorgcentrum Mennistenerf zou kunnen krijgen. Het bestaat uit: verzorging, toezicht en bescherming, maaltijden, huishoudelijke verzorging en recreatieve activiteiten. U betaalt hiervoor een eigen bijdrage.

Modulair pakket thuis (MPT):
Met het Modulair Pakket Thuis (MPT) kunt u zelf een soort ‘zorgarrangement’ samenstellen. U kiest onderdelen uit het totaalpakket waar u in uw situatie behoefte aan heeft. U kunt kiezen uit: verpleging, persoonlijke verzorging, begeleiding, taxiservice. De zorg die u kunt krijgen via het Modulair pakket thuis is afhankelijk van de CIZ-indicatie die u heeft gekregen en wordt gefinancierd op basis van de Wlz. U betaalt hiervoor een eigen bijdrage.

De voordelen op een rijtje:
Kleine en flexibele teams
Ervaren (wijk)verpleegkundigen en verzorgenden en helpenden
We werken nauw samen met huisartsen en andere zorgprofessionals

Hoe kunt u ons bereiken?
Voor meer informatie kunt u ons bellen op 075-612 32 62.