Zorgwoningen en aanleunwoningen

Zorgwoningen H. Gerhardstraat, Menno Simonszstraat en A.G. Verbeekstraat
Deze 77 zorgwoningen staan rondom onze grote binnentuin. In de zorgwoning woont u in een beschermde woonomgeving waar diensten en zorg worden geleverd vanuit het Mennistenerf. De huur, service- en energiekosten betaalt u aan Mennistenerf. Om in aanmerking te komen voor een zorgwoning, heeft u een indicatie nodig van het Sociaal Wijkteam.
Tussen de zorgwoningen ligt een grote binnentuin waarvan alle bewoners gebruik kunnen maken. Tussen de vele planten en bloemen zijn vele zitjes en banken om bij mooi weer lekker van de zon te genieten. In het midden van de binnentuin scharrelen onze kippen in een ruime ren.

Aanleunwoningen De Wetstraat
De 32 aanleunwoningen aan De Wetstraat zijn eigendom van woningbouwvereniging Parteon en de huur betaalt u dus ook aan Parteon. U woont hier zelfstandig en de eventuele zorg kan worden verleend door Mennistenerf.
De toewijzing voor een aanleunwoning aan De Wetstraat verloopt via WoningNet. U heeft een indicatie nodig via het Sociaal Wijkteam. Nadat u zich heeft ingeschreven bij WoningNet en u een indicatie heeft gekregen van het Sociaal Wijkteam, kunt u via WoningNet op de aangeboden aanleunwoningen reageren.

Plattegronden
De indeling van de verschillende zorgwoningen kunt u bekijken via deze link: plattegronden zorgwoningen.

Meer informatie
Als u vragen heeft over de zorgwoningen, kunt u contact opnemen met onze receptie via tel. 075-612 32 62. Ze kunnen u dan doorverbinden met ons team Extramurale zorg.
Voor vragen over indicaties kunt u contact opnemen met een sociaal wijkteam bij u in de buurt.
Voor vragen over de aanleunwoningen aan De Wetstraat verwijzen we u naar woningbouwvereniging Parteon, tel. 075-627 50 00.